Mens vi venter….

På Rydalsgaard er vi mere end klar til at tage hul på efterårets slagtninger, så vi kan levere godt økologisk oksekød til vores kunder, MEN myndighederne har endnu engang kastet sig over regulering i forbindelse med aflivning af dyrene på marken. Vores gode slagter og dyrlæge arbejder på sagen, så vi forhåbentlig inden al for længe kan fortsætte den praksis, der er forudsætningen for at vi overhovedet vil sælge oksekød: Hvis vores dyr skal transporteres til aflivning på slagteriet, lukker forretningen.

Som sagt regner vi med at det hele falder på plads; men står I og mangler oksekød af næsten enhver art mens vi venter, har vi stadig økologisk Angus oksekød på frost, så vi kan klare os indtil vi kan få fersk kød igen:

Rydalsgaards gårdbutik på Damvej 2 i Kare har åbent i september, som det fremgår af nedenstående; I kan finde os på Stenalt Markedet lørdag den 11. september og hvis intet af dette duer, kan I skrive til os og vi finder et tidspunkt, der passer jer. Vi har hakket okse, tykkamsteg, roastbeef, oksetern, culotte, cuvette, tyndsteg, oksefilet, ribeye og mørbrad på lager. Se mere her.

Dette indlæg blev udgivet i Aktuelt og tagget , , . Bogmærk permalinket.