Rydalsgaard
Økologisk landbrug på Djursland
Hop til indhold
  • Forside
  • Aktuelt
  • Om det kød vi producerer
  • Produkter og priser
  • Gårdbutikken
← Økologisk oksekød med respekt for naturen
Hvordan steger man en Rydalsgaard bøf? →

Høring

Udgivet den 16. marts 2020 af rydalsgaard9

http://rydalsgaard.dk/wp-content/uploads/2020/03/00292.høring.mp4

http://rydalsgaard.dk/wp-content/uploads/2020/03/00343.høring.mp4

http://rydalsgaard.dk/wp-content/uploads/2020/03/00461.høring.mp4

http://rydalsgaard.dk/wp-content/uploads/2020/03/00372.høring.mp4

http://rydalsgaard.dk/wp-content/uploads/2020/03/00447og00448.kalve_.mark3_.høring.mp4

http://rydalsgaard.dk/wp-content/uploads/2020/03/00467.høring.mp4

http://rydalsgaard.dk/wp-content/uploads/2020/03/Hvor-blev-huldet-af.mp4

Dette indlæg blev udgivet i Aktuelt. Bogmærk permalinket.
← Økologisk oksekød med respekt for naturen
Hvordan steger man en Rydalsgaard bøf? →
  • Seneste indlæg

    • Året der gik – 2023
    • To kommende avlstyre
    • Græsfedet, krogmodnet, naturligt. – Pop-up salg af økologisk oksekød!
    • Gårdbutikken
    • Slow television
  • Arkiver

    • januar 2024
    • marts 2023
    • februar 2023
    • november 2022
    • juli 2022
    • marts 2022
    • oktober 2021
    • september 2021
    • juli 2021
    • april 2021
    • september 2020
    • maj 2020
    • april 2020
    • marts 2020
    • februar 2020
    • oktober 2019
    • september 2019
    • august 2019
    • juni 2019
    • august 2018
    • juli 2018
    • juni 2018
    • februar 2018
    • december 2017
    • september 2017
    • august 2017
    • juli 2017
    • juni 2017
    • maj 2017
    • april 2017
    • februar 2017
  • Hvis du vil købe kød

    Tilmeld dig vores mailingliste på rydalsgaard@rydalsgaard.dk, så får du direkte besked når vi slagter næste gang. Normal pris er 95,- kr. pr kg.
Rydalsgaard
Drevet af WordPress.