Produkter og priser

Vores produkter

Vi sælger det meste af kødet fra vores ungtyre og kvier i den populære Angus Økokødpakke, der består af ca. 10 kg forskelligt oksekød ( 6 kg hakket, 2 kg bøf eller lignende, 1 kg oksetern og 1 kg simrekød). En sammensætning, vi håber passer de fleste familiers oksekødsbehov i nogle måneder. Den fås vakuumpakket i passende portionsstørrelser til 1100,- kr, og uindpakket til 950,- kr.

Vi tilbyder hakket oksekød i portioner på 10 kg, oftest fra køer, men hvis efterspørgslen er stor også kvie og ungtyr. Derudover har vi enkelte større udskæringer, som f. eks oksemørbrad, oksefilet og lignende. Skriv og forhør dig, hvis du er interesseret.

Til traditionalisterne har vi den ’gammeldags’ ottendedel, slagtehusets standard-finpartering, som består af 8-10 kg hakket oksekød, en del ’gode’ stykker som steaks, filet, mørbrad og en lidt større andel, der består af bov, tværreb, tykkam o.l.  Kødet er pakket i en papkasse med farsen i en plastiksæk, så det skulle ikke være nødvendigt at medbringe emballage. Kødet er udskåret så det er lige til at putte i poser til fryseren, og slagteren plejer at lægge mærkesedler på de enkelte udskæringer. En ottendedel kan veje fra 25-35 kg afhængig af om den er fra kvie eller ungtyr.

Der afregnes i forhold til slagtevægt – dvs. den vægt slagteren registrerer. Mange undres med rette over, at nettovægten af det kød, de får hjem er nogle kilo lavere end det fakturerede (pga. fraskæringer ved finparteringen), men det er nu engang den gængse måde at afregne på.

Eksempel på hvad en gammeldags ottendedel kan indeholde:

mørbrad, gullasch, roastbeef, minutbøf, engelsk bøf, oksehøjreb, bankekød, flanksteak, tykkamsteg, bovstege, bryst, osso buco, tværreb, kraftben, ca. 10 kg hakket okse

 

Sådan foregår handelen

Vi sælger det meste af vores kød via reglerne for stalddørssalg. Det betyder, at der kun sælges i større partier (dvs. kødpakker eller 1/8 el. 1/4 okser), og da kødet skal afhentes af vore kunder direkte fra slagteriet, er det oftest slagterens kalender, der bestemmer, hvornår I skal være klar til at fylde fryseren med kød.

Hele handelen foregår elektronisk. Du tilmelder dig vores mailing liste (send en mail til rydalsgaard@rydalsgaard.dk), og derefter vil du modtage en e-mail når vi slagter. Hvis du er interesseret i at købe besvarer du bare denne mail og efterfølgende vil du modtage en bekræftelse på handelsaftalen sammen med nærmere oplysninger om afhentningen. Sammen med bekræftelsen sender vi din faktura, så der kan betales over netbank. Beløbet skal betales inden afhentningen.

Kødet sælges pt til en pris på 75 kr./kg slagtevægt – inklusiv slagtning, finpartering og moms.

Med vores gårdbutik har vi åbnet op for at man også har mulighed for at smage vores gode oksekød, selvom man ikke vil købe i de helt store mængder. Se åbningstider her på siden eller skriv og spørg, så åbner vi butikken specielt for dig.