Restaurant Mellemrum, med adresse på Fredens Torv 2 midt i Aarhus, har siden januar haft Rydalsgaards økologiske oksekød på menuen.
Sammen med medindehaver af Mellemrum, Allan Thallaug, har vi forsøgt at løse dilemmaet: hvordan kan man få en lille produktion af bæredygtigt oksekød til at passe sammen med restaurationsbranchens krav om store mængder af ensartede udskæringer.
Stor respekt for Allan og køkkenchefen i frontlinjen, der har taget udfordringen op: Når man spiser ude er man vant til at kunne vælge mellem for eksempel oksefilet, ribeye bøf eller hvad det nu kan være, men på Mellemrum står der i stedet ’Dagens okse fra Rydalsgaard’ på A la carte menuen. Restauranten er på den måde ikke bundet op på at skulle levere den samme udskæring x antal gange og det betyder at vi kan være med. Restaurant Mellemrum aftager et helt dyr, som er den helt ideelle afsætningsform for os, og bruger så alle deres færdigheder på at udnytte alle dele af dyret.