Siden efteråret har Rydalsgaard været en del af Engagefood, som er en del af Region Midtjyllands fødevaresatsning. Vi har haft besøg af kokken Per Mandrup fra Det Grønne Museum, der overbeviste os om de kvaliteter, som det økologiske oksekød vi producerer indeholder; og gennem sparring med museumsinspektør Bettina Buhl, også fra Det Grønne Museum, er vi blevet klar på historien om hvem vi er og hvad vi står for. Det har givet et stærkt forbedret afsæt for at kunne markedsføre vores produkt. Forløbet ender med at vi deltager i Food Festival i Tangkrogen 1., 2. og 3. september, hvor vi håber at møde både nye og gamle kunder.
For os handler det dog lige så meget om det gode liv, som om at sælge noget. Læs Bettina Buhls blog her: http://stiften.dk/BLOG/Med-gummistoevler-i-marken-oestjysk-madkultur-naar-det-er-bedst/artikel/450158
Hjælp os gerne med at blive mere synlige ved at like og dele vores side på Facebook